Logeren +

  Genieten van

TOERISME RUPELSTREEK

  Genieten van

EEN WARM NEST

Wat gaat er boven een warm ontvangst en het gevoel thuis te komen? Volgens ons niets!


De kracht van onze B&B ligt dan ook bij zijn familale karakter. Wanneer u bij ons aankomt bent u niet de zoveelste gast. Neen, u bent de verre vriend die eindelijk nog eens op bezoek komt!


Op dat moment maakt u deel uit van onze thuis en alles wat er in of rond onze woning zo allemaal gaande is. Het spreekt voor zich dat we, in de mate van het mogelijke, ons uiterste best zullen doen om u zo goed mogelijk in de watten te leggen.


Wanneer u bij ons logeert geniet u gegarandeerd van een super aangenaam bed en een gevarieerd en gezond ontbijt. Dit wordt U aan of op de kamer aangeboden.

Een uitstap in de Rupelstreek zit vol aangename contrasten. Je kan er volop genieten van de natuur op de Rupel- en Scheldedijken, wandelen en fietsen langs rustige paadjes, kastelen en monumenten ontdekken, gastronomisch tafelen...


Daarnaast zorgde zeven eeuwen klei-ontginning voor een uniek landschap, panoramische vergezichten en oude industriële sites, die je bijna honderd jaar terug in de tijd brengen. Zo wordt de Rupelstreek wel eens de schatkamer van de industriële archeologie genoemd.


TOERISME RUPELSTREEK

Regionaal infokantoor

PRD De Schorre

Schommelei 1 bus 3

B-2850 Boom

Tel: 03 – 880 76 25


OPENINGSUREN:

Weekdagen: 9.30–12.30 uur en 13.30–16.30 uur.

Sluitingsdag: maandag.

Tussen 1/4 en 30/9: ook open op zaterdag, zondag en feestdagen van 13.30 tot 16.30 uur


www.toerismerupelstreek.be

info@toerismerupelstreek.be


WANDELNETWERK

RIVIERENLAND

VLAANDEREN

FIETSLAND PLANNER

  Genieten van

DE LOKALE HORECA

De Sportiefste plek bij uitstek in Terhagen. Als taverne aan sporthal "Uitgedekt Schoor" en gelegen aan de Rupeldijk is het één en al genieten. Zaakvoerder Raf en zijn partner Tania stellen alles in het werk om het beste voor U te serveren. Een hapje, een drankje of lekker tafelen, het kan allemaal.