ontbijtservice

ONTBIJTSERVICE

Welkom bij Klinkaart ontbijtservice!

 

 

U wenst een aan huis geleverde ontbijtmand, een broodjesbuffet voor de collega's, een lunchpakket of picknickmand om u te sterken tijdens uw bezoek aan de Rupelstreek? Voor dit alles kan u bij ons terecht!

 

Via ons bestelformulier kan u op een eenvoudige manier uw keuze maken en wij zorgen ervoor dat u op de afgesproken dag van verse en kwalitatieve producten kan genieten!

 

 

 

Hoe kan u bestellen!

 

 

Ons bestelformulier loodst u stap voor stap door de verschillende mogelijkheden tot en met de uiteindelijke bestelling. Zo heeft u de keuze tussen aan huis laten leveren of zelf afhalen. Kan u bijvoorbeeld door enkele extra's aan te vinken uw ontbijtmand nog verfijnen. Heeft u de keuze tussen verschillende betaalmogelijkheden en maakt u uw eigen account aan om de volgende keer nog sneller te kunnen bestellen.

 

Let wel dat u uw bestelling tenminste 24uur voor de levering moet plaatsen.

 

 

 

Aan huis leveren!

 

 

Wij vragen voor alle aan huis leveringen een toeslag van €5.

In ruil voor deze toeslag ontvangt u van ons een kortingscode die u bij een volgende bestelling kan valideren. Zo krijgt u, afhankelijk van de afstand, uw leveringstoeslag volledig of deels terug.

 

Ons leveringsgebied ligt in een radius van 10km vanuit onze zaak (dit is het groene gedeelte op de kaart in ons bestelformulier).

 

Leveringsadressen in de postcodes 2840 - 2845 - 2850 hebben recht op een korting van €5 bij hun volgende bestelling. Bij alle andere leveringsadressen zal de korting afhankelijk van de afstand variëren.

 

 

 

Wanneer zijn we open!

 

 

Heel eenvoudig... dat zijn alle data en uren die op onze bestel app beschikbaar zijn!

Het kan dus zijn dat een bepaalde dag niet beschikbaar is of dat het onmogelijk is om op het tijdstip van uw keuze een bestelling te plaatsen.

Weet dan dat:

- als een bepaalde datum niet beschikbaar is, we die dag gesloten zijn.

- als een bepaald tijdstip niet beschikbaar is, we voor dat uur al meerdere bestellingen moeten leveren en er mogelijks een uurtje vroeger of later nog wel een plaatsje vrij is.