Logeren +

DE LOKALE HORECA

  Genieten van

LOGEREN +

EEN WARM NEST

TOERISME RUPELSTREEK

Wat gaat er boven een warm ontvangst en het gevoel thuis te komen? Volgens ons niets!


De kracht van onze B&B ligt dan ook bij zijn familale karakter. Wanneer u bij ons aankomt bent u niet de zoveelste gast. Neen, u bent de verre vriend die eindelijk nog eens op bezoek komt!


Op dat moment maakt u deel uit van onze thuis en alles wat er in of rond onze woning zo allemaal gaande is. Het spreekt voor zich dat we, in de mate van het mogelijke, ons uiterste best zullen doen om u zo goed mogelijk in de watten te leggen.


Wanneer u bij ons logeert geniet u gegarandeerd van een super aangenaam bed en een gevarieerd en gezond ontbijt. Dit wordt U aan of op de kamer aangeboden.

  Genieten van

  Genieten van

Een uitstap in de Rupelstreek zit vol aangename contrasten. Je kan er volop genieten van de natuur op de Rupel- en Scheldedijken, wandelen en fietsen langs rustige paadjes, kastelen en monumenten ontdekken, gastronomisch tafelen...


Daarnaast zorgde zeven eeuwen klei-ontginning voor een uniek landschap, panoramische vergezichten en oude industriële sites, die je bijna honderd jaar terug in de tijd brengen. Zo wordt de Rupelstreek wel eens de schatkamer van de industriële archeologie genoemd.


TOERISME RUPELSTREEK

Regionaal infokantoor

PRD De Schorre

Schommelei 1 bus 3

B-2850 Boom

Tel: 03 – 880 76 25


OPENINGSUREN:

Weekdagen: 9.30–12.30 uur en 13.30–16.30 uur.

Sluitingsdag: maandag.

Tussen 1/4 en 30/9: ook open op zaterdag, zondag en feestdagen van 13.30 tot 16.30 uur


www.toerismerupelstreek.be

info@toerismerupelstreek.be


DE GRATIS MOBIELE

GIDSEN

Samen met de Thomas More Hogeschool en Toerisme Rupelstreek ontwikkelde de Provincie Antwerpen met Streekbeleving Rupel een aantal toepassingen om de Rupelstreek mobiel en virtueel te ontdekken.


"U hoeft niet meer uitsluitend in groep met gids op stap te gaan om nu de rijkdom aan verhalen achter opmerkelijke plekken in het landschap te leren kennen. Eén van de realisaties is zelfs een primeur voor de erfgoedsector: de 360° video’s die een ‘rondomrond’ ervaring bieden"


Concreet gaat het oa. om 3D-filmpjes van de Emabb ringoven, een arbeiderswoning, een wandeling doorheen de kleiputten, een dorpswandeling door Terhagen, enz...

 

Die wandelingen kan u via de smartphone maken via het gps-systeem dat er in zit en u toont waar u bent.


http://toerismerupelstreek.be/mobiel

DE GRATIS FIETS GIDSEN

DE GRATIS WANDEL GIDSEN

De Sportiefste plek bij uitstek in Terhagen. Als taverne aan sporthal "Uitgedekt Schoor" en gelegen aan de Rupeldijk is het één en al genieten. Zaakvoerder Raf en zijn partner Tania stellen alles in het werk om het beste voor U te serveren. Een hapje, een drankje of lekker tafelen, het kan allemaal.